XHAUST HÍREK

Két újabb fantasztikus hang érkezett

2023-01-16


Megérkezett a Porsche 911 GT3 és Dodge Challenger Demon zseniális hangja a repertoárba. XHAUST hanggenerátor már 30 sportautó eszméletlen hangerejével. Hallgassa meg az újdonságokat!

A frissítések természetesen most is ingyenesen elérhetőek az XHAUST tulajdonosok számára. Az új hangokat a szoftver automatikusan le fogja tölteni a CPU következő csatlakozásánál a szerverről. A hangok telepítéséhez kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi XHAUST beszerelő műhellyel vagy hívjon minket bizalommal.

Még nem XHAUST tulajdonos? Kérjen időpontot most és élje át az élményt, hallgassa meg élőben is!

Rendkívüli hírek! Új hangok érkeztek, már Tesla-ra is!

2022-07-19


XHAUST hanggenerátor már 28 sportautó eszméletlen hangerejével. Hallgassa meg az újdonságokat!

A frissítések természetesen most is ingyenesen elérhetőek az XHAUST tulajdonosok számára. Az új hangokat a szoftver automatikusan le fogja tölteni a CPU következő csatlakozásánál a szerverről.

Még nem XHAUST tulajdonos? Kérjen időpontot most és élje át az élményt, hallgassa meg élőben is!

BMW találkozó Kunfehértón
18. R.C.S MeetUP


2022. jún 15-19.

 

A POWERTUNING XHAUST Csapata várja Önt! Hallgassa meg az XHAUST őrületes hangját élőben!A kunfehértói BMW találkozó Közép-Európa legnagyobb BMW-autótalálkozója, ami 2022-ben “nagykorú lesz”, -vagyis 18. alkalommal kerül megrendezésre! 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a rendező “Racing Club Soltvadkert / R.C.S.” csapata idén is több, mint 1000 BMW-t vár!

Helyszínek:  a Kunfehértói üdülőterületen, tó partján kijelölt részek, valamint az üdülőterület túlsó oldalán található Ifjúsági Táborban.

További információk, programok: rcs.hu

Image
Image

Így csinálnak itthon bitang hangot egy uncsi dízelnek

 

2022-04-22 Forrás: vezess.hu

 
Sokat számít a vezetési élményben, hogyan szól az autó. Nemcsak befelé, hanem főleg kifelé. A mai világban nem egyszerű szép hangú új autót találni, de ezzel a kütyüvel bárhogyan megszólalhat.


Egy Subaru Impreza bubogása messziről felismerhető, de egy M3 magasan forgó sorhatos motorjának fémessége és egy Nissan GT-R versenyautó-szerű hangerejére is azonnal felkapjuk a fejünket. Tudjuk, hogy mi közeledik. A mai autók többségénél ez már nem egyszerű feladat. Az európai normák nem csak az eregetett gázokat, de a hangerőt is szabályozzák. A katalizátorok, turbók, hangtompítók és főként a hibrid rendszerek terjedésével lassacskán mindennek nagyon hasonló hangja lesz. Mi lesz így az autóhangokra gerjedő fülekkel?

Több megoldás is létezik, és nem csak a kipufogórendszer drasztikus átépítésére kell gondolni. Egy rendes, valóban igényesen megépített rendszer árának a negyedéből is szólhat úgy egy autó, ahogy megálmodtuk. Aztán, ha úgy van kedvünk, akkor éppen másmilyen autó hangját is választhatjuk, akár minden percben másét. Hogy lehetséges ez? Hanggenerátorral. Egy valódi belső égésű motor apró robbanásai által okozott igazi, mélyről jövő, szőrszálállító zajhoz kevéssé hasonlítható, de élményt képes adni, és sokszor épp az a lényeg.

A gyártók is használják ezt a megoldást

Miután az európai szabályozások egyre szigorodnak, a gyártóknak sincs egyszerű dolga, ha tisztességes hangélményt szeretnének nyújtani a vásárlóknak. A hanggenerátorok térnyerése az utóbbi évtizedben bontakozott ki igazán, és az első megoldások óta mára egészen hihető megoldásokat hallani, sőt, sokszor nehéz megmondani, hogy a valódi kipufogó hangját, vagy művi hangokat hallunk.

Erre is több megoldás létezik, minden gyártó igyekszik megtalálni a legjobbat. A BMW az elsők között kezdte el használni a hanggenerálást. A mesterséges kipufogóhangot először az F10-es M5-ösben alkalmazták. A turbós V8-as benzinmotor a hozzá tartozó katalizátorokkal önmagában már nem tudta hozni azt a hangélményt, amit a korábbi modellek, kellett valami plusz.

Teljes cikk: https://www.vezess.hu/magazin/2022/04/22/hanggenerator-kipufogo-xhaust-teszt/

Ismét 4 új, szenzációs XHAUST sportautó hang érkezett

2021-12-31
 

Az XHAUST rendszeresen bővíti a választható hangok listáját, így még izgalmasabbá teszi a vezetési élményt.

4 újabb brutális hang érkezett! Hallgassa meg most:
 

Lexus LFA
 
Az egész világon mindössze 500 darabot gyártottak le belőle, beszerzése szinte lehetetlennek tűnik. Nem így a hangja, amit azonnal magával vihet.
 
Lamborghini Urus
 
Már nagyon vártunk ennek a V8-as szörnyetegnek a hangjára, végre megérkezett. Egy igazi erőgép, melynek hangja uralni fogja az utakat az elkövetkező időkben.
 
RS7 Audi

Az egyik legkeresettebb hang, a szintén 8 hengeresek családjába tartozó példány dübörgése is részese a repertoárunknak. Utakat lehet vele felhasítani, ne is fogjuk vissza magunkat.
 
Mercedes CLA 45 AMG

Immáron ezt az AMG hangot is lehúzhatjuk nyugodtan a bakancslistánkról, hiszen az álom most beteljesült! Aludni garantáltan nem fogunk mellette.
XHAUST

Már 24 autó eszméletlen hangerejével

A frissítések természetesen most is ingyenesen elérhetőek az XHAUST tulajdonosok számára. Az új hangokat a szoftver automatikusan le fogja tölteni a CPU következő csatlakozásánál a szerverről.

Még nem XHAUST tulajdonos? Kérjen időpontot most és élje át az élményt, hallgassa meg élőben is!
 

 

Megérkezett a 4 legújabb XHAUST sportautó hang

2021-09-02
 

A folyamatos frissítéseknek köszönhetően az XHAUST újabb és újabb hangokkal teszi izgalmassá a vezetési élményt.

Ismerje meg most a 4 legújabb brutális hangot

XHAUST


A frissítések természetesen most is ingyenesen elérhetőek az XHAUST tulajdonosok számára. Részletes leírás a szoftver frissítési útmutatóban.

Még nem rendelkezik XHAUST hanggenerátorral? Élje át az XHAUST élményt, hallgassa meg élőben is!

Kérjen időpontot most >>


 Szeretnék viszonteladó lenni, jelentkezek


Név:*
Cégnév:
Telefonszám:*
E-mail:*
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*
Írja be a rublikába: